Spletni dnevnik
ccpcreations.com v2
LANGUAGE


SEKCIJE
Vse
Android Development
J2ME aplikacije
Kdo sem
Moje skladbe
Moji programi
Nasveti za Javo
Projekti
Triki in namigi
Varnostna politika - Privacy Policy
Zanimivosti


ISKANJE


BLOGI
bohak.si
zelenik.net


POVEZAVE
Mozilla Firefox
Android


ČLANKI PRED LETOM DNI
Datum: 09. oktober 2010
Video Live Wallpaper 0.83b for Android


OCENE OGLEDANIH FILMOV
Avatar 5
Star Trek 4.5
(500) Days of Summer 4.5
Moon 4
2012 3


ZADNJI ODGOVORI
From: Matic
Re: Kako do izbrisanih dat
From: Filip
Re: Video Live Wallpaper 0
From: okokkji

From: hideo
Re: WiimoteController 0.3
From: KatarinaZA SMETIŠČARJE!
cross-syllable@gmail.com
nowcostpts@hotmail.com
green_everdvh@netscape.com
lookdevelopwbg@gmail.com
little.addzrm@mail.com


Blog zamrznjen -- Blog Frozen

Ta spletni dnevnik je zamrznjen. To pomeni, da ne bo več prejemal novih prispevkov in komentarjev. Kmalu bo tudi arhiviran in s tem prestavljen na trajnejše mesto. Temu sporočilu sledi običajna vsebina spletnega dnevnika.

Hvala za razumevanje.
This blog has been frozen. This means it will no longer accept new posts and comments. It will soon be archived and moved to a more permanent location. Below this message you can find the blog's usual contents.

Thank you for your understanding.
No, pa začnimo...

Dolgo je trajalo, ampak uspelo mi je... Svojo stran sem končno preuredil in dodal še blog. Z aprilom 2007 sem se tako odločil, da me je potek spletnega razvoja dokončno potegnil vase in sem zato popolnoma preuredil svojo spletno stran...

Glavna atrakcija je po novem blog, skozi katerega bom urejal in večal vsebine www.ccpcreations.com. Običajen HTML pristop sem tokrat opustil zaradi enostavnega razloga - pomanjkanja časa. Blog je enostavno preprostejši in hitrejši za vzdrževanje.

Sekcije Kdo sem, Moji programi in Moja glasba še vedno obstajajo in so prav tako podoživele pravcato obnovo. V letih (ne)vzdrževanja mojega spletnega kotička se je namreč marsikaj spremenilo. Iz QBasica sem prešel na Visual Basic, Javo ter na C++. V sekciji Moji programi vam tako predstavljam svoje (bolj ali manj) dokončane programe, veliko katerih ima (vsaj meni) zelo uporabno vrednost. Preglejte, preizkusite in z veseljem uporabljajte smiley. Komentarjev (tako dobrih kot slabih) sem zmeraj vesel.

Tudi pri "glasbanju" se je veliko spremenilo. V zadnjih letih sem poslušal veliko več glasbe in menjal veliko več stilov glasbe, ki jih poslušam, kot kadarkoli prej. Ustalil sem se pri vsemogočni komerciali in legendarnemu rocku. Tudi slovenskih skladb se moj Sony Walkman™ ne sramuje. Sekcijo Moje skladbe sem obnovil, odstranil stare skladbe ter dodal Demo različice novejših skladb, ki jih ustvarjam s SadnoZanko™.

Ob prebiranju teh spletnih strani vam želim veliko zabave smiley
- 7. april 2007 @ 13:44 - Ogledov: 4660 - Komentarjev: 0
Komentarji
Ni komentarjev.
Komentirajte ta vnos (registracija ni potrebna)
Tega vnosa žal ni dovoljeno komentirati.