Spletni dnevnik
ccpcreations.com v2
LANGUAGE


SEKCIJE
Vse
Android Development
J2ME aplikacije
Kdo sem
Moje skladbe
Moji programi
Nasveti za Javo
Projekti
Triki in namigi
Varnostna politika - Privacy Policy
Zanimivosti


ISKANJE


BLOGI
bohak.si
zelenik.net


POVEZAVE
Mozilla Firefox
Android


ČLANKI PRED LETOM DNI
Datum: 09. oktober 2010
Video Live Wallpaper 0.83b for Android


OCENE OGLEDANIH FILMOV
Avatar 5
Star Trek 4.5
(500) Days of Summer 4.5
Moon 4
2012 3


ZADNJI ODGOVORI
From: Matic
Re: Kako do izbrisanih dat
From: Filip
Re: Video Live Wallpaper 0
From: okokkji

From: hideo
Re: WiimoteController 0.3
From: KatarinaZA SMETIŠČARJE!
less-underxxl@juno.com
west_blackabn@mail.com
dance_question@mail.com
heavyminutehis@yahoo.com
figure-longrdz@yahoo.com


Blog zamrznjen -- Blog Frozen

Ta spletni dnevnik je zamrznjen. To pomeni, da ne bo več prejemal novih prispevkov in komentarjev. Kmalu bo tudi arhiviran in s tem prestavljen na trajnejše mesto. Temu sporočilu sledi običajna vsebina spletnega dnevnika.

Hvala za razumevanje.
This blog has been frozen. This means it will no longer accept new posts and comments. It will soon be archived and moved to a more permanent location. Below this message you can find the blog's usual contents.

Thank you for your understanding.
Kdo sploh sem?

Kontakt (zamenjajte VELIKE BESEDE z ustreznimi simboli):


Sem Cvetko Pirš, po spletu znan po svojem vzdevku C.C.P. Cre@ions ali enostavneje, Piki. Živim na Pragerskem (saj veste - tam, kjer so vedno spuščene železniške zapornice - sedaj imamo obvoznico smiley).

V prostem času se veliko ukvarjam z računalnikom. Večino časa programiram. Moj prvi programski jezik je bil QBasic, katerega še vedno kdaj pa kdaj uporabim za kakšno quick&dirty rešitev, drugače pa se zadnji čas ukvarjam bolj s C++ oziroma Javo.

Poleg programiranja tudi sestavljam glasbo. Moje stvaritve si lahko ogledate v sekciji Moje skladbe. Skladbe so sestavljene v Fast Tracker-ju II (stari program za DOS) in v Fruity Loops Studio (FL Studio).

Rodil sem se 12. aprila leta Gospodovega 1987. Krstili so me na ime Cvetko (po babičini zamisli, saj sem se rodil na cvetno nedeljo).

V svoji mladosti nisem dal dosti od sebe (razen mokrih plenic). Govoriti sem začel komaj, ko sem bil star 4 leta (morda je to vzrok, da sem še dandanes tako tiho smiley. Pisati in računati sem začel že kmalu po tem in vesel sem, da mi matematika ni nikoli delala problemov.

Pri 7. letu starosti so me starši vpisali v Osnovno Šolo Antona Ingoliča Sp. Polskava. Najprej v podružnico na Pragerskem, kjer so samo prvi štirje razredi. V petem razredu sem se 'preselil' v matično šolo na Spodnji Polskavi, kjer sem dokončal osnovno šolo z osemkratno odliko. Edina stvar, zaradi katere se bom vedno tepel po glavi, je ta, da se nisem vpisal na tečaj nemščine, ko sem imel to priložnost.

Po končani osnovni šoli sem se vpisal na SERŠ. Zakaj? Ker rad životarim pred računalnikom. Rad delam to, kaj (med drugim) delajo meni podobni - programirajo. SERŠ sem prav tako končal z odličnim uspehom in "v prvo". Po maturi sem se vpisal na FERI (saj veste - Fakulteta za Elektrotehniko, Računalništvo in Informatiko, na kratko), kjer sem tudi končal študij in si trenutno lastim naziv univerzitetni diplomirani inženir računalništva in informatike (krajše, pa še vedno dolgo: univ. dipl. inž. rač. in inf.). Na fakulteti sem tudi zaposlen.

Ostala prihodnost je zavita v gosto meglo. Svoje družine še ne predvidevam, družice in tašče še tudi ne prav kmalu, a tudi to bo enkrat prišlo in tudi enkrat se bom moral ustaliti.

In tudi enkrat se bom postaral, in tudi enkrat bom umrl (pravijo, da še nobeden ni preživel svojega življenja smiley).
Kdo sem - 7. april 2007 @ 16:37 - Ogledov: 6337 - Komentarjev: 2